Dagelijks alle Schalke04 RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Barcelona stelt vraagprijs voor Lionel Messi vast’

Nu Lionel Messi heeft aangegeven te willen vertrekken bij Barcelona hebben de Catalanen een vraagprijs voor hem vastgesteld. De club wil dat zijn transfer de grootste in de historie van het voetbal gaat worden en zetten dus hoog in.

Volgens het Spaanse medium AS willen ze één euro meer vragen dan de transfer van Neymar naar PSG opleverde. In 2017 trok de Braziliaan voor 222 miljoen euro naar Paris Saint-Germain. Messi, die een clausule van 700 miljoen euro in zijn contract heeft staan, stuurt zelf aan op een ontbinding van het contract en dus een transfervrij vertrek.

Messi stuurde dinsdagavond een fax naar het bestuur van FC Barcelona met daarin de mededeling dat hij deze zomer wil vertrekken. De club reageerde hierop met het bericht dat Barcelona op hem rekent en dat ze willen dat Messi zijn carrière bij de club afsluit. Er zijn volgens AS echter weinigen binnen de club die daar nog in geloven.

Barcelona wil ook voorkomen dat het in een rechtszaak met Messi verwikkeld raakt. De club wil de details van het vertrek van de Argentijn nu uitonderhandelen. Belangrijk voor Barcelona is dat Messi de duurste transfer aller tijden wordt. De speler die over negen maanden transfervrij is mag voor 222.000.001 miljoen euro vertrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *