Dagelijks alle Schalke04 RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Lionel Messi heeft nieuwe club al uitgekozen’

Lionel Messi wil FC Barcelona gaan verlaten voor een dienstverband bij Manchester City. Dit weet de Braziliaanse journalist Marcelo Bechler te melden.

Andere media melden dat de Engelse grootmacht erg geïnteresseerd is in Messi en dat de Argentijn al veel contact heeft gehad met Josep Guardiola. Het Engelse The Athletic bevestigt de berichtgeving en stelt dat Messi overtuigd is geraakt na gesprekken met Guardiola.

Bechler gaf eerder op basis van ‘bronnen binnen Barcelona’ al aan dat Messi zich nog nooit zo geïsoleerd had gevoeld binnen de club en dat hij niet te spreken was over de weg die Barcelona is ingeslagen sinds het gedwongen vertrek van Ernesto Valverde. Bechler verzekerde eveneens dat Messi op dit moment niet gelooft dat het bestuur in staat zal zijn om de selectie in een paar weken tijd van nieuw elan te voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *